Регистрирай се сега като Дистрибутор на АкваСорс

Регистрирайте се като дистрибутор и вземете 30% отстъпка за хранителните добавки и крема Муун Райз и 25% отстъпка за йонната четка за зъби Soladey-eco и CallSafe! Освен това, всеки месец ще може да се възползвате от изгодни промоции само за дистрибутори.

Регистрацията не Ви обвързва и е безсрочна. Няма изискване да купувате или продавате, нито за минимална поръчка, няма последващи такси.
Таксата за регистрация е еднократна и се дължи заради началния дистрибуторски пакет с печатни материали (включително каталози), който получавате с регистрацията.
Таксата за регистрация е 40,00 лв

Доставка: 5,20 лв /доставка на дистрибуторски пакет с печатни материали, като ако сте от София, може да си разпечатате Дистрибуторски договор в 2 копия  и да отидете на място в офиса на АкваСорс за да се регистрирате. Тогава доставка не се заплаща. Адресът на АкваСорс ще намерите ТУК.“връзката се отваря в нов прозорец“/


Инструкции за Регистрация в АкваСорс България:
  1. Последвайте посоченият линк или натиснете ТУК.
    При регистрация на физическо лице, попълнете полетата ДАННИ ЗА ДИСТРИБУТОРА и ДАННИ НА СПОНСОРА.
    При регистрация на юридическо лице, попълнете ДАННИ ЗА ДИСТРИБУТОРА,ДАННИ ЗА ЮРИДИЧЕСКО ЛИЦЕ и ДАННИ НА СПОНСОРА.
  2. Отметнете отметките в трите полета: "Прочетох и се запознах с:"
  3. Изберете начин на плащане и натиснете бутона „Изпращане“.
  4. След като извършите плащането на таксата за регистрация, ще получите Вашият личен дистрибуторски номер по имейл, с който ще ползвате продуктите на АкваСорс на дистрибуторски цени. Освен това, ще получите по куриер Дистрибуторския договор на хартия и начален комплект печатни материали. Хартиеният договор трябва да го подпишете и да го върнете (изпратите) на АкваСорс.
  5. Ако желаете да поръчате продукти заедно с регистрацията, след като изпратите заявката, може да се обадите в АкваСорс и да направите поръчка. Така с едно плащане и с една куриерска доставка ще получите всичко.

 

ВАЖНО !!!
В полето ДАННИ НА СПОНСОРА напишете:
Име: Иванка
Фамилия: Ядкова
Дистрибуторски номер на спонсора: 50065876


Допълнителни материали:
Общи условия /връзката се отваря в нов прозорец PDF/
Политика и процедури /връзката се отваря в нов прозорец PDF/
Евро бизнес програма /връзката се отваря в нов прозорец PDF/


Източник: АкваСорс (AquaSource) /връзката се отваря в нов прозорец/